€3,95 - verzending - vanaf 75€ gratis!

€5,95 - Samedaydelivery

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

0
0,00 0 artikelen

Geen producten in je winkelmand.

Betaalmethoden

Betalen via Klarna

Klarna voert voor Hetbeteremerk het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Hetbeteremerk betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna kunt u betalen tot een bedrag van € [250,00] .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.  

Betalen via PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden. Wilt u gebruik maken van Paypal maar heeft u nog geen account? U kunt via deze link een account aanmaken op de website van Paypal. Indien u nog niet bekend bent met de algemene voorwaarden voor consumenten van Paypal kunt u deze hier vinden.  

Betalen via Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor ons verwerkt. Mollie kun je zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betalen via Apple Pay

Apple Pay is een betaaldienst die wordt aangeboden door het bedrijf Apple. Indien u een IPhone, IPad of Apple computer heeft kunt u Apple Pay gemakkelijk activeren en gebruiken als betaalmethode. U betaalt op een veilige manier met behulp van uw vingerafdruk, gezicht scan of de code die u hanteert op uw Apple apparaat. Indien u meer over Apple Pay wilt weten verwijzen wij u graag door naar de webpagina van Apple Pay. U kunt tevens informatie bij uw bank opvragen over Apple Pay.

Betalen via overboeken

- T.n.v. : Het Betere Merk 
- Te : Goes
- Bankrekeningnummer NL68 RABO 0134 9779 20
IBAN nummer: NL68 RABO 0134 9779 20 BIC code : RABONL2U Rabobank te Goes
 

Betalen via cadeaukaart/giftcard

U kunt betalen via de cadeaukaart van Good4Fun. Hoe kun je een digitale cadeaukaart bestellen? Via de site van Good4Fun kun je de digitale cadeaukaart bestellen: Good4Fun Betalen met de Good4fun digitale giftcard gaat heel gemakkelijk. Je plaatst gewoon je bestelling in onze webshop en kiest bij ‘betaalmethode’ voor ‘Good4fun giftcard’. Als je aankoopbedrag hoger is dan de kaartwaarde kan je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel afrekenen. Maar de Good4fun giftcard hoef je niet in één keer te besteden. Het resterende saldo op jouw kaart blijft tot de vervaldatum geldig. Gebruik de saldochecker op onze website om te zien hoeveel geld er nog op je giftcard staat.
Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram