€3,95 - verzending - vanaf 75€ gratis!

€5,95 - Samedaydelivery

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in je winkelmand.

Betaalmethoden

Betalen via Klarna

Klarna voert voor Het Betere Merk het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
Je kunt bij Het Betere Merk betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna kun je betalen tot een bedrag van €  250,00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.  

Betalen via PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden. Wil je gebruik maken van Paypal maar heb je nog geen account? Je kunt via deze link een account aanmaken op de website van Paypal. Indien je nog niet bekend bent met de algemene voorwaarden voor consumenten van Paypal kun je deze hier vinden.  

Betalen via Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor ons verwerkt. Mollie kun je zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betalen via Apple Pay

Apple Pay is een betaaldienst die wordt aangeboden door het bedrijf Apple. Indien je een IPhone, IPad of Apple computer heeft kun je Apple Pay gemakkelijk activeren en gebruiken als betaalmethode. Je betaalt op een veilige manier met behulp van jouw vingerafdruk, gezicht scan of de code die je hanteert op je Apple apparaat. Indien je meer over Apple Pay wilt weten verwijzen wij je graag door naar de webpagina van Apple Pay. Je kunt tevens informatie bij je bank opvragen over Apple Pay.

Betalen via overboeken

Ten name van: Het Betere Merk
Bankrekeningnummer: NL68 RABO 0134 9779 20
BIC code : RABONL2U Rabobank te Goes

 

Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram