Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Privacy voorwaarden

Over ons privacybeleid

Privacy statement

Wij van Verkleedkleding online VOF (hierna: Het Betere Merk) zijn blij met jou als klant en willen dat je zeker weet dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. We gaan zeer zorgvuldig om met deze gevoelige informatie en willen hier zo transparant mogelijk in zijn. Daarom kun je hieronder lezen waar wij jouw gegevens precies voor gebruiken. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Het Betere Merk via de gegevens onderaan dit statement.

 

Jouw gegevens

Wij hebben informatie van je nodig op basis van gerechtvaardigd belang. We zijn namelijk een webshop die allerlei leuke verkleedproducten aanbieden en die willen we uiteraard niet voor onszelf houden. We moeten daarom reclame en dit doen wij via direct marketing. Daarnaast hebben we jouw gegevens nodig om jouw bestelling succesvol bij je af te leveren. Deze gegevens verwerken we dan ook ter uitvoering van de koopovereenkomst die we met je aangaan, als je een bestelling in onze webshop plaatst. Om met elkaar in contact te blijven over ons aanbod en service, vragen we informatie van je om je ook na je aankoop nog te kunnen bereiken. Zo hopen we dat je met veel plezier nog eens een aankoop bij ons doet.

Om precies te zijn kunnen we de volgende informatie van je verwerken:

  • Naam: deze vermelden we onder andere op het verzendlabel, ook
  • Adresgegevens. Om je pakket te bezorgen hebben we je adresgegevens nodig. Je adresgegevens delen we uiteraard met de vervoerder van jouw bestelling zodat zij ook weten waar het pakket moet worden bezorgd.
  • E-mailadres. We gebruiken je e-mailadres om je op de hoogte te houden over de status van je bestelling. Om ervoor te zorgen dat de vervoerder van je bestelling je op de hoogte kan houden waar je pakket is, delen we ook met deze partij jouw e-mailadres. Daarnaast gebruiken we jouw e-mailadres om je op de hoogte te houden van acties en aanbiedingen, dit gebeurt alleen wanneer jij daar specifiek toestemming voor geeft bij het afronden van je bestelling.
  • Telefoonnummer. Als we een vraag hebben over je bestelling of informatie met je willen delen omtrent de levering dan willen we graag zo snel mogelijk met je in contact komen. Via de telefoon gaat dat sneller en persoonlijker. Je telefoonnummer wordt ook gedeeld met de vervoerder zodat de bezorger contact met je op kan nemen als je pakket wordt bezorgd.
  • IP-adres. Als je op het Internet surft is je computer herkenbaar aan je IP-adres, vergelijkbaar met het nummerbord van je auto. Je IP-adres wordt bij ons opgeslagen voor marketing doeleinden, heb je dit liever niet? Dan kan je ervoor kiezen om enkel toestemming te geven voor het gebruik van functionele cookies, je IP adres wordt dan geanonimiseerd.
  • Betaalgegevens. Als je bij ons betaalt dan doe je dit in een beveiligde omgeving. Voor het afhandelen van betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie, Paypal, Klarna en Apple Pay. Al je bankgegevens blijven waar ze horen, namelijk bij je bank of creditcardmaatschappij. Je bankgegevens slaan wij niet op.
  • Informatie over jouw interesses. Wij verzamelen informatie over jouw surfgedrag door middel van cookies. Deze data gebruiken wij voor marketingdoeleinden. Heb je dit liever niet? Dan kan je er voor kiezen om enkel de functionele cookies te accepteren.
  • Overige gegevens. Informatie die je ons geeft wanneer je contact met ons opneemt of wanneer je bijvoorbeeld een review schrijft.
  •  

Je persoonlijke gegevens slaan we alleen op voor eigen gebruik en worden nooit zonder jouw toestemming voor commerciële doeleinden gedeeld met derden.

Account op onze website:

Om de winkelervaring voor u zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij u de optie om een account aan te maken op onze website. Indien u een account aanmaakt bewaren wij de volgende gegevens: voor- en achternaam, adres, email en telefoonnummer. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om het bestel proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. U kunt de opgegeven gegevens altijd veranderen of verwijderen.

Personalisatie

Wij zijn continu bezig om onszelf en ons productaanbod te verbeteren. Om dit te kunnen doen verzamelen we je surfgedrag. Denk bijvoorbeeld aan de pagina’s die je bekijkt, de links waar je op klikt en de producten die je in je winkelwagentje op onze site legt. Met deze statistieken verbeteren we onze website.

Om jou te kunnen herkennen als bezoeker op onze website maken we gebruik van cookies. Als je je gegevens liever niet deelt voor marketingdoeleinden, dan kun je dat aangeven in het cookiescherm welke verschijnt wanneer je onze website bezoekt.

Derde partijen

Je persoonlijke gegevens slaan we op in een beveiligde database. Onze hostingpartij beschikt over de juiste certificaten die een veilige opslag van jouw gegevens garanderen. In een aantal gevallen delen we je persoonsgegevens ook met de volgende partners:

  • Betaaldiensten- en dienstverleners;
  • Vervoerders en dienstverleners voor de koppelingen met vervoerders;
  • Onze hostingpartij waar jouw gegevens worden verwerkt en opgeslagen (Wordpress/webbedrijf.nl/Hostnet);
  • Marketingdiensten die gebruik maken van cookies (Google en Facebook).
  • Mailchimp (indien jij hier expliciet toestemming voor geeft)

Dit doen wij, omdat:

  • Wij hen de opdracht hebben gegeven om bepaalde gegevens te verwerken;
  • Dat nodig is om de overeenkomst met je uit te voeren;
  • Je hier toestemming voor geeft;
  • Wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

Wij werken alleen maar samen met bedrijven die voldoen aan de Europese privacywetgeving, of ze nu in Europa zijn gevestigd of niet.

WordPress/Webbedrijf.nl

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WordPress en met Woocommerce. Webbedrijf.nl heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Webbedrijf.nl is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. WordPress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. WordPress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Hostnet

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Hostnet. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Hostnet heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Uitzondering

Met uitzondering van de hierboven omschreven partijen, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wijzigingen in dit privacy statement

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Het Betere Merk. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is,stuur dan een email naar het emailadres wat hieronder is genoteerd.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Wij zijn aangesloten bij het AVG programma.

Contactgegevens

Het Betere Merk / Verkleedkleding online VOF

Columbusweg 4F

4462 HB Goes

Nederland

085 - 060 83 10

info@hetbeteremerk.nl

Deze privacy statement is het laatst gewijzigd op: 14 mei 2024

Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram