Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Wie zijn wij

Het Betere Merk dat is het betere werk!

Het is onze missie om onze klanten de beste service te bieden. Wij gaan niet voor ons gelijk maar voor een tevreden klant.

Je kunt bij ons terecht voor mooie prinsessenjurken, superhelden verkleedpakken en voor bijbehorende accessoires. Daarnaast bieden wij ook andere producten voor kinderen; zodat jij je zoon, dochter, nichtje, neefje of kleinkind kunt verrassen met een mooi cadeau van hun favoriete held of prinses.

Het Betere Merk voor een betere toekomst

Aangezien wij ons veelal richten op het gelukkig maken van kinderen- en daarmee de volgende generatie, vinden wij het essentieel om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij werken daarom uitsluitend met papieren tape en kartonnen dozen; dit om de hoeveelheid plastic zo laag mogelijk te houden. De dozen die wij gebruiken zijn FSC gecertificeerd. Wat houdt dat nou in? Een FSC-certificering garandeert dat het karton van de dozen uit verantwoord beheerde bossen komt. De bossen blijven op deze manier zoveel mogelijk behouden.

Voor meer informatie: https://nl.fsc.org/nl

Steun aan Kika

Het Betere Merk zet zich in voor Kika door haar overige voorraad te hergebruiken. Van de verkleedkleding die niet meer verkocht wordt maakt de tante van Jacqueline Frozen poppenkleertjes. Deze kleertjes worden hierna verkocht op een braderie, waarna de volledige winst naar Kika gaat. Op deze manier draagt Het Betere Merk haar steentje bij aan een héél belangrijk en goed doel.

Over de oprichter

De oprichtster van Het Betere Merk is Jacqueline Filius. Na de geboorte van haar dochter in 2004, gooide Jacqueline het roer volledig om. Na 22 jaar bij het UWV te hebben gewerkt nam zij ontslag en startte ze met haar eigen onderneming: Het Betere Merk.

Jacqueline begon met het verkopen van hoogegment kleding via haar eigen webwinkel. Daarnaast verkoopt ze sinds 2012 ook via het internetplatform Bol.com. In 2014 is ze zich volledig gaan focussen op de verkoop van verkleedkleding en speelgoed. Naast haar passie voor het runnen van haar eigen webwinkel, houdt ze van wandelen met haar hond, lezen en vrijwilligerswerk.

Familiebedrijf

De dochter en moeder van Jacqueline helpen zo nu en dan een handje mee in het bedrijf.

Sinds eind 2019 is haar zoon Robin bij het bedrijf gekomen. Robin heeft verfrissende ideeën en is een echte toevoeging voor het bedrijf. Samen zijn ze een goed team. Ze leren nog elke dag bij en zijn altijd op zoek naar verbetering. Hun passie voor kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in hun bedrijfsvoering.

Jacqueline en Robin hebben in februari 2024 het eigendom van Prinsessenjurk.nl overgenomen.

Met hun overname van Prinsessenjurk.nl streven Jacqueline en Robin ernaar om het assortiment uit te breiden, in de hoop een breder scala aan klanten aan te spreken en tegemoet te kunnen komen aan verschillende smaken en voorkeuren binnen de verkleedbranche.

Heb je suggesties of een idee? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten meer waarde te bieden.

Graag tot ziens in een van onze webwinkels of op Bol.
We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte prinsessenjurk , prinsessenschoenen, prinsessenaccessoires of andere verkleedartikelen die bij je wensen passen.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline en Robin

Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram