€3,95 - verzending - vanaf 75€ gratis!

€5,95 - Samedaydelivery

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in je winkelmand.

Zo organiseer jij een onvergetelijke kinderverjaardag

Viert jouw kleine superheld of prinses binnenkort zijn of haar verjaardag en wil je daarmee flink uitpakken? Bekijk dan zeker deze lijst met top 5 dingen die je niet mag vergeten wanneer je een onvergetelijke kinderverjaardag wil organiseren.

Zorg voor een duidelijk thema

Een onvergetelijke kinderverjaardag begint bij een goed thema. Denk bijvoorbeeld aan een thema zoals prinsessen en ridders, superhelden of focus op één verhaal zoals Frozen. Dit thema kun je direct toepassen bij het maken van de uitnodigingen, zodat de toon al direct goed is gezet en iedereen hiervan op de hoogte is. 

Ook op de verjaardag zelf is het belangrijk (en ook makkelijk) om dit thema aan te houden. Ga je voor een Frozen thema? Zorg dan voor Frozen vlaggetjes en andere decoratie, cadeauzakjes, zoek zelfs leuke spelletjes uit en zorg voor mooie verkleedkleding.

Bereid leuke spelletjes en activiteiten voor

Een prinsessenfeestje zonder prinsessen spelletjes of een feestelijk bal, of een superheldenfeestje zonder politie en boefje – onvoorstelbaar! Zorg dat je leuke spelletjes voorbereid met een makkelijke uitleg, zodat ieder kind het spel begrijpt. Hiervoor hoef je niet moeilijk te denken, neem bijvoorbeeld de Doornroosje dans; hierbij bewegen alle prinsessen op de muziek, totdat deze stopt. Wie dan nog beweegt valt in de Doornroosjeslaap en is af.

Zorg voor goede snacks

Alhoewel de kinderen tijdens een kinderverjaardag vooral druk zullen zijn met elkaar en de activiteiten, spelen goede snacks ook een grote rol in een onvergetelijke kinderverjaardag. Tegenwoordig hebben veel kinderen last van bepaalde allergieën, zorg dus dat je dit van tevoren bij de ouders checkt. Je kunt ook met de snacks het thema aanhouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Frozen Olav marshmallow poppetjes! Daarbij is het handig om zowel enkele hartige als zoete snacks voor te bereiden, zodat er voor iedereen wel wat lekkers bij zit.

De juiste verkleedkleren 

Als jarige moet je natuurlijk wel op jouw verjaardag als een echte prinses, prins of superheld verschijnen! Door het bestellen van verkleedkleren in jouw thema zorg je dat jouw kind zich zelfverzekerd, stoer en mooi voelt wanneer hij/zij op het feestje verschijnt.

Ook is het leuk om er één groot verkleedfestijn van te maken! Bij Het Betere Merk verkopen wij bijvoorbeeld diverse Frozen prinsessenjurken van hoge kwaliteit. Tover alle kinderen om in Anna of Elsa en maak het helemaal af met een prinsessenkroon, handschoenen en een toverstaf. Of wat dacht je van onze diverse superheldenpakken

Vergeet niet om te genieten!

Onze grootste tip voor een onvergetelijke kinderverjaardag; bereid alles van te voren goed voor zodat je op de dag zelf samen met jouw kind kunt genieten. Dit soort dagen gaan altijd super snel voorbij en je wil er met plezier op terugkijken. Kies daarom je thema ver van te voren, bestel je prinsessenjurk op tijd en maak al een lijstje van de spelletjes die je wil spelen. Dit zorgt ervoor dat jij en je kind zonder stress de onvergetelijke verjaardag in gaan en extra veel plezier zullen maken.

Bekijk de winkel
Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram