Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Welke accessoires mogen niet ontbreken bij een prinsessenjurk?

Met welke prinsessenaccessoires maak je de prinsessenjurk van jouw kleine meid echt compleet? IJs en sneeuw maken, de mooiste van het land zijn of de betovering van de magische roos doorbreken kan natuurlijk alleen met de juiste accessoire set voor echte kleine prinsesjes.

Naast een tiara, een toverstaf en schoentjes, zijn er nog meer prinsessen accessoires waarmee je een Frozen jurk of Cinderella jurk compleet maakt. Daarmee voegt jouw kleine meid eenvoudig een beetje tovenarij toe aan de avonturen die ze beleeft. Wil je een goedkope prinsessenjurk kopen? Maak deze dan compleet met sprookjesachtige sets. 

Accessoires prinsessenjurk: van toverstaf tot tiara 

Een prinses verliest haar magie zonder toverstaf en haar schoonheid zonder een magische spiegel. De sprookjes van jouw kleine meisje tot leven brengen doe je past echt met de juiste accessoire sets. Voor bij een Anna jurk, een Belle jurk of een Elsa prinsessenjurk. Accessoires zoals een kroontje, een toverstaf of prinsessen schoenen kun je los bestellen, maar er zijn ook complete setjes waarmee de jurk van jouw prinsesje nog mooier wordt.  

1. Tiara of kroon

Welke prinses draagt er nu geen tiara of kroon? Bij een Elsa jurk of Belle accessoires mag een kroontje met gekleurde stenen niet ontbreken. Zoals blauw, roze of een paarse tiara. De prinsessen jurk of verkleedkleding van jouw kleine meisje zal nu nog magischer aanvoelen.  

Tip! Een prinses draagt natuurlijk niet alleen een tiara, maar ook sieraden. Een prinsessen kroon met bijpassende juwelen kun je daarom ook als accessoire set bestellen. Compleet met een ketting, oorbellen, een armband en een ring in bijpassende stenen en kleuren. 

2. Toverstaf

Natuurlijk gaan echte prinsessen nergens heen zonder hun magische toverstaf. Dit is dus echt wel een onmisbaar accessoire bij een Frozen Elsa jurk of andere verkleedkleren voor een meisje. Hoe verlost Elsa Arendelle anders van de eeuwige winter? Voor elke prinses is er een speciale toverstaf. Bijvoorbeeld voor bij een Rapunzel jurk of een eenhoorn jurk

3. Prinsessen handschoenen

Halflange handschoenen zijn een echte must-have accessoire voor bij een prinsessenjurk. Voorzien van sierlijke strikken met pareltjes of stenen. Dé finishing touch bij verkleedkleding voor kinderen. Kies voor gele Belle prinsessen handschoenen of blauwe handschoenen voor bij Frozen verkleedkleren. Zo blijven de handjes van jouw kleine meid magisch én warm. 

Tip! Kies je voor handschoenen in een set? Dan zijn de prinsessen accessoires helemaal op elkaar afgestemd. Zoals roze handschoenen met een roze toverstaf én een roze kroon. De magie van een echte prinses komt natuurlijk pas tot leven in een matchende outfit. Geeft jouw kleine meid een feest? Prinsessen handschoenen zijn ook als voordeel setje te koop.    

4. Prinsessen schoenen met glitters

Een accessoire dat echt niet mag ontbreken aan een mooie prinsessenjurk zijn schoenen. De must-have voor elke kleine Elsa, Anna of Cinderella. Kies voor schoentjes met glitters en een klein hakje, of voor prinsessen ballerina's met een bijpassende tiara. Jouw kleine meid kan haar prinsessen schoenen dragen onder haar jurk, maar ook onder een andere feestelijke outfit. Zoals een feestjurk voor een meisje in allerlei schattige kleuren. 

5. Haarvlechten voor prinsessen

Bij een Rapunzel jurk hoort natuurlijk een lange haarvlecht met ingevlochten bloemen en roosjes. Hoe zou de prins anders de hoge toren moeten bereiken? Ook andere prinsessen dragen hun haar graag in een vlechtje. Zoals de prinsesjes Elsa en Anna van Frozen. Een haarvlecht hoofdband of clip is daarom een onmisbaar accessoire bij een magische jurk.  

Complete set prinsessen accessoires kopen? 

Met zoveel leuke accessoires voor prinsessenjurken en verkleedkleding is het moeilijk om een keuze te maken. Want ga je voor een kroontje, handschoenen of toch prinsessen schoenen met een hakje? Gelukkig kun je ook kiezen voor voordelige prinses accessoire sets. Zoals een tiara set met toverstaf, vlecht en handschoenen. De jurk van jouw Elsa of Sneeuwwitje compleet maken kan ook met een juwelenset met oorbellen en een ring.

Bij Het Betere Merk vind je de leukste accessoires die de jurk van jouw kleine prinses helemaal afmaken. Ze zijn leuk om te dragen als verkleedkleding voor carnavals, maar natuurlijk ook tijdens een echte prinsessen verjaardag in een kasteel of een magisch bos. Bestel je jouw favoriete prinses accessoire set vandaag voor 23:59? Dan kan jouw kleine meid morgen al gebruik maken van haar schoentjes, magische spiegel of toverstaf. 

Bekijk de winkel
Wit Logo Het Betere Merk
Kinderverkleedkleding. Frozen Anna/Elsa jurken, prinsessenjurken, prinsessenschoenen, prinsessenaccessoires.

Contact

Columbusweg 4F, 4462 HB Goes
  • Kvk: 80439721
  • BTW: NL861672987B01
Copyright Het Betere Merk
2024
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram