Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Top 5 verjaardagscadeaus voor meisjes

Wat zijn de 5 leukste verjaardagscadeaus voor meisjes? Kleine meiden zijn dol op cadeaus. Zeker als ze jarig zijn wil je flink uitpakken. Maar wat vinden meiden tussen de 5 en 7 jaar nou écht leuk om te krijgen? Natuurlijk staat verkleedkleding met stip op één. Want welke prinses wil haar verjaardag nou niet vieren in een prachtige Frozen Elsa jurk? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit is de top 5 beste cadeaus voor de verjaardag van kleine meiden. 

Hieperdepiep! De leukste verjaardagscadeautjes voor meiden 

Hieperdepiep hoera! Met deze top 5 leukste meiden cadeautjes wordt een verjaardag pas écht een feestje. Zoals een Elsa jurk of andere leuke verkleedkleren voor een meisje of andere cadeaus waar ze zich uren mee kunnen vermaken. Kun je geen keuze maken? Wij hebben de leukste verjaardagscadeaus voor meiden en prinsessen voor je op een rij gezet.   

1. Prinsessenjurk voor een meisje 

Een Belle jurk met bijpassende prinsessen schoenen? Of is jouw kleine meid een echte Cinderella? Verkleedkleding voor kinderen is altijd een goed idee. Daarmee komt hun fantasie en magie pas écht tot leven. Zeker als je de outfit compleet maakt met bijpassende prinsessen accessoires. Zoals schoentjes, een magische spiegel of een echte vlecht voor bij een Rapunzel jurk. Zo tover je de verjaardag van jouw kleine diva om tot een echt sprookje. 

Een Anna jurk of een Elsa prinsessenjurk dragen meiden natuurlijk niet alleen tijdens hun verjaardag. Deze sprookjes jurken zijn natuurlijk ook dé perfecte carnavalskleding voor meisjes. Kun je geen keuze maken tussen al deze leuke verkleedkleren? Kies dan voor een goedkope prinsessen jurk. Je kunt jouw kleintje dan blij maken met meerdere cadeautjes. Zoals een Cinderella jurk met een tiara, een toverstaf en bijpassende prinsessen schoentjes.  

2. Mini pocket printer

Zoek je naast een prinsessenjurk voor een meisje nog een leuk verjaardagscadeau? Met een mini-printer legt jouw kleine meid de mooiste momenten vast. Deze printers werken via thermische warmte. De afbeeldingen worden inktvrij op papier gedrukt. Dat betekent dat jouw kleine meid eindeloos kan printen via een mobiel apparaat, zonder dat de inkt of het fotopapier opraakt. Verjaardagsfoto’s of een print in haar nieuwe Frozen verkleedkleren? Zelfs het maken van uitnodigingen voor vriendinnetjes is mogelijk via een bijbehorende applicatie. Een super leuk verjaardagscadeautje voor meisjes voor urenlang speelplezier. 

3. Magisch zand

Kleine prinsessen dragen niet alleen de mooiste jurken, maar spelen ook graag een beetje met magie. Met magisch zand raakt jouw kleine meid niet uitgespeeld. Ze maakt sprookjeskastelen, betoverde zandkoekjes of zelfs magische unicorns van gekleurd zand. Het leuke is dat dit magisch of kinetisch zand niet uitdroogt en veilig is om mee te spelen. 

4. Vriendinnenboekje

Natuurlijk heeft jouw kleine prinses veel vriendinnetjes. Wat is er leuker dan het bijhouden van hun avonturen in een vriendinnenboekje? Misschien wel mét foto’s die ze kan uitprinten via haar pocket printer. Vriendinnenboekjes zijn trendy en zijn er in verschillende thema's, zoals unicorn bijvoorbeeld. Eenhoorns zijn sprookjesachtig en magisch, net zoals jouw kleine meid. Een vriendenboek is ook leuk om te geven als verjaardagscadeau in combinatie met een unicorn jurk. Compleet met een eenhoorn haarband en prinsessen handschoenen.  

5. Smartwatch voor meisjes met gps tracker

Wil je jouw prinses niet uit het oog verliezen? Voeg dan een beetje magie toe aan haar avonturen met een smartwatch met gps tracker. Deze vrolijke horloges voor meisjes zijn leuk om te geven, maar nog veel leuker om te dragen. Ze zijn voorzien van gps zodat je altijd kunt zien waar jouw kleintje is. Want zelfs kleine prinsessen willen nog wel eens verdwalen. Deze horloges met gps voor meisjes zijn ook voorzien van instelbare noodnummers en andere praktische functies. Zoals onder andere mini spelletjes en leerzame puzzels.   

Met welk verjaardag cadeau verras je jouw kleine prinses?

Een prinsessenjurk voor een meisje, een pocket printer of toch een unicorn jurk met een vriendinnenboekje? Door een keuze te maken uit de bovenstaande top 5 cadeaus voor meisjes, wordt de verjaardag van jouw kleine meid absoluut een magisch sprookje. Een goedkope prinsessenjurk met accessoires bestel je eenvoudig  bij Het Betere Merk. 

Daar vind je de mooiste verkleedkleding voor meisjes. Van Elsa of Anna, maar bijvoorbeeld ook van Doornroosjes, Belle en het Beest, Ariel of Rapunzel. Bestel je jouw favoriete Frozen of Elsa prinsessenjurk voor 23:59? Dan heb je hem morgen al in huis. Last minute verjaardagscadeau nodig? Ook same day delivery is bij ons mogelijk. Een vleugje magie!

Bekijk de winkel
Wit Logo Het Betere Merk
Kinderverkleedkleding. Frozen Anna/Elsa jurken, prinsessenjurken, prinsessenschoenen, prinsessenaccessoires.

Contact

Columbusweg 4F, 4462 HB Goes
  • Kvk: 80439721
  • BTW: NL861672987B01
Copyright Het Betere Merk
2024
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram