Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Verkleedfeestje voor meisjes: de 3 leukste thema's en ideeën

Een verkleedfeestje voor meisjes organiseren is ontzettend leuk om te doen. Bijvoorbeeld omdat jouw kleine meid jarig is of omdat de vakantie aanbreekt. Maar wat zijn de leukste thema’s en welke ideeën horen daarbij? Een verkleedfeest mag natuurlijk gerust de hele dag duren. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn de leukste verkleed thema's en ideeën. 

Verkleed thema feest? Inspiratie en ideeën voor een meidenparty

Meisjes gaan natuurlijk het liefst verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur. Bijvoorbeeld in een Frozen jurk of andere verkleedkleding met bijpassende prinsessen accessoires. Maar, er zijn nog meer leuke thema’s voor een echte meiden party. Hieronder lees je 3 te gekke onderwerpen met ideeën om het verkleedfeestje van jouw kleintje onvergetelijk te maken. 

1. Frozen verkleedfeest: kroontje maken en sneeuwballen gooien

Elke kleine prinses wil graag een Frozen verkleedfeestje! Daar horen natuurlijk ook Frozen verkleedkleren bij. Voor elk meisje een Elsa jurk of Anna jurk kopen is misschien niet de bedoeling. Toch kun je ze wel verrassen met goedkope prinsessen accessoires. Zoals een Elsa toverstafje of een Frozen haarvlecht. Het kroontje maken de meiden natuurlijk zelf. 

Spel ideeën

Frozen kroontje maken: elk meisje maakt haar eigen Elsa of Anna kroontje of tiara. Een silhouet van een prinsessenkroon kun je via diverse websites online uitprinten. Deze kunnen ze zelf versieren. Bijvoorbeeld met viltstiften, stickers of “echte” steentjes in allerlei kleuren. 

Arendelle redden: zodra elke prinses haar kroontje heeft gemaakt, is het tijd om Arendelle te redden van de eeuwige winter. Het blikken gooien spel met “sneeuwballen” kun je het beste buiten doen. De sneeuwballen kun je maken door plastic balletjes wit te verven. Elke prinses krijgt 3 sneeuwballen en probeert zoveel mogelijk blikken omver te gooien. Welke prinses uiteindelijk het meeste blikjes van de tafel heeft gegooid, heeft Arendelle gered!

Leuke traktaties

Olaf marshmallows: prinsessen zijn dol op zoetigheid. Laat ze daarom hun eigen Olaf maken van 3 marshmellows. Deze maak je aan elkaar met zoute sticks die ook dienen als armen en benen. Met gesmolten chocolade krijgt Olaf ook een mond, ogen en knoopjes. 

Frozen thema accessoires bestellen

Je hoeft niet voor iedereen een Elsa jurk te bestellen om een geweldig succes te kunnen maken van het thema feest voor meiden. Met één leuk accessoire maak je de prinsessen ook al heel blij. Zoals Frozen handschoenen of een Elsa of Anna toverstaf. Deze prinsessen accessoires bestel je heel voordelig en ook super eenvoudig online bij Het Betere Merk.   

2. Eenhoorn verkleedfeest: unicorn masker en cupcakes versieren

Welke kleine meiden zijn niet dol op magische wezens en paarden. Een unicorn verkleedfeest is dan ook een schot in de roos. Laat ze zelf eenhoorn maskers maken én cupcakes bakken met echte unicorn glitter. Om de magie compleet te maken bestel je kleine eenhoorn accessoires die je als uitdeelcadeautje mee kunt geven aan de meiden. Zoals een glitter unicorn sleutelhanger bijvoorbeeld die ze kunnen gebruiken als een portemonnee. 

Spel ideeën

Unicorn masker met hoorn maken: wat is er leuker dan zelf een eenhoorn masker met een echte eenhoorn kleuren en knippen? De sjablonen zijn online uit te printen. Wil je een verkleedfeest organiseren met wat meer budget? Dan kun je ook een unicorn diadeem bestellen met een “birthday girl” sjerp om deze bijzondere dag nog meer magie te geven. 

Glitter tattoos plakken: echte eenhoorns hebben glittertattoos. Niet alleen in hun gezicht, maar ook op hun armen en handen. Deze leuke unicorn tattoos zijn online te bestellen. Ben je handig met schmink? Dan kun je de meiden ook zelf omtoveren tot echte eenhoorns. 

Leuke traktaties

Glitter cupcakes maken: cupcakes bakken en versieren is natuurlijk het leukste dat er is. Zeker als je een leuk thema hebt. Zorg voor eetbare glitter, sprinkles en andere magische versiersels waar unicorns dol op zijn. Wie de mooiste cupcake versiert, wint een prijsje. Zoals bijvoorbeeld een eenhoorn cape met masker of een fidget unicorn sleutelhanger. 

Unicorn thema accessoires bestellen

Bij Het Betere Merk bestel je de leukste unicorn verkleedkleren om het thema feest voor meiden compleet te maken. Zoals eenhoorn jurken, unicorn capes of een eenhoorn rugzak.

3. Ariel verkleedfeest voor zeemeerminnen: schelpen bikini maken  

Waarom geen echte onderwaterwereld maken voor jouw kleine zeemeermin? Dit themafeest is de absolute fantasie van kleine meiden. Versier de ruimte met blauwe slingers en vissen aan doorzichtige touwtjes. Zo voelt het alsof ze écht onder water zijn. Zeker als je kleine tasjes in de vorm van een zeemeerminstaart met glitters bestelt bij Het Betere Merk. 

Spel ideeën

Schelpen bikini maken: tijdens dit Ariel verkleedfeestje voor meisjes gaan ze een schelpen bikini maken. Deze grote imitatie schelpen kun je online bestellen, maar vaak ook kopen bij horeca groothandels. Ze worden nog wel eens gebruikt als serveerbakjes. Doe wat voorbereidingen door de schelpen aan de zijkant en bovenkant van kleine gaatjes te voorzien. Knoop ze vervolgens aan elkaar zodat er een bikini ontstaat. Versieren? Dat doen de kleine zeemeerminnen natuurlijk zelf. Met glitters, plaksteentjes en verf bijvoorbeeld.  

Leuke traktaties: Ariel eet haar blauwe popcorn het liefst uit een zeemeerminnenstaart. Deze kunnen de meiden eenvoudig zelf maken van gekleurd karton dat je als een punt in elkaar vouwt. Daaronder moet natuurlijk een versierde sluier worden getekend en vastgeplakt. Een klein beetje hulp is bij deze traktatie wel nodig. De popcorn kun je kant en klaar kopen en voorzien van wat zeeblauwe magie in de vorm van eetbare kleurstof. 

Bekijk de winkel
Wit Logo Het Betere Merk
Kinderverkleedkleding. Frozen Anna/Elsa jurken, prinsessenjurken, prinsessenschoenen, prinsessenaccessoires.

Contact

Columbusweg 4F, 4462 HB Goes
  • Kvk: 80439721
  • BTW: NL861672987B01
Copyright Het Betere Merk
2024
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram