4.6/5

9.3 uit +950 beoordelingen »

Betaalmethoden

Betalen via AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay bij Het Betere Merk

AfterPay voert voor Het Betere Merk het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.hetbeteremerk.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Nadat u binnen de betaalopties voor achteraf betalen heeft gekozen, dient u een aantal gegevens in te vullen. U wordt gevraagd om onder andere naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer op te geven. AfterPay zal hiermee een gegevenscontrole uitvoeren. Wanneer de controle is uitgevoerd, kunt u het bestelproces afronden door op ‘bevestigen’ te klikken. –

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hiervoor rekenen wij € 1,98 aan servicekosten.

Betalen via PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Betalen via Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor ons verwerkt. Mollie kun je zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betalen via overboeken

                                  
– T.n.v.: Het Betere Merk 
– Te: Goes
– Bankrekeningnr;

NL68 RABO 0134 9779 20

 IBAN nummer: NL68 RABO 0134 9779 20
BIC code : RABONL2U
Rabobank te Goes

Betalen via cadeaukaart/giftcard 

U kunt betalen via de cadeaukaart van Good4Fun.

Hoe kun je een digitale cadeaukaart bestellen?

Via de site van Good4Fun kun je de digitale cadeaukaart bestellen: Good4Fun

Betalen met de Good4fun digitale giftcard  gaat heel gemakkelijk. Je plaatst gewoon je bestelling in onze webshop en kiest bij ‘betaalmethode’ voor ‘Good4fun giftcard’.
Als je aankoopbedrag hoger is dan de kaartwaarde kan je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel afrekenen. Maar de Good4fun giftcard hoef je niet in één keer te besteden.

Het resterende saldo op jouw kaart blijft tot de vervaldatum geldig. Gebruik de saldochecker op onze website om te zien hoeveel geld er nog op je giftcard staat.

Inloggen

Als je al een account hebt, kun je hieronder inloggen.

Bespaar 5% extra korting op het gehele assortiment met de code:

happy

*Dit geldt alleen voor nieuwe bestellingen

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.