Logo Het Betere Merk
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Afhalen in ons magazijn in Goes
Je kunt je bestelling 7 dagen per week afhalen in ons magazijn in Goes.
Graag eerst even contacteren via de e-mail: info@hetbeteremerk.nl

Verzenden met PostNL/Bpost
Bezorgkosten binnen Nederland: € 3,95 per order.
Vanaf € 75 geen bezorgkosten.

Bezorgkosten naar België: € 3,95 per order.
Vanaf € 75 geen bezorgkosten.
 
Bestellingen geplaatst op maandag tot en met donderdag voor 23.59 uur en betaald met Klarna via iDeal of PayPal worden doorgaans de volgende werkdag geleverd.
*Houd er echter rekening mee dat onze leveringen afhankelijk zijn van externe vervoersdiensten, wat soms kan leiden tot kleine vertragingen.* 
Voor bestellingen geplaatst op vrijdag na 17.00 uur, wordt verzending uitgesteld tot maandag.
 
DHL SameDayDelivery* - Alleen geldig binnen Nederland, exclusief de Wadden Eilanden.
Voor 10.00 uur besteld is dezelfde dag in huis (ma/vr).
Bezorgkosten binnen Nederland: € 5,95 per order.
Pakketten worden op dezelfde dag afgeleverd tussen 17:00 en 22:30 uur.
Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag met SameDayDelivery worden op maandagavond bezorgd.
 
* uitgezonderd de Waddeneilanden. Hier geldt via een afleveringstijd van 3 werkdagen. Ons advies is om te kiezen voor verzending via PostNL.

Retourneren

Herroepingsrecht
Bij aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 30 dagen.
Wij verwijzen je hierbij verder naar artikel 8 herroepingsrecht uit de door ons gehanteerde algemene voorwaarden

Ons retourenbeleid en omruilprocedure zijn als volgt:

  • Verpak ongedragen en onbeschadigde artikelen, indien mogelijk, in de originele verpakking.
  • Om een retourlabel te ontvangen voor een pakket, stuur ons een e-mail. Wij verstrekken dan een retourlabel via e-mail. De kosten van €5,95 worden afgetrokken van het orderbedrag, wat goedkoper is dan €7,95 bij het postkantoor.
  • Voor brievenbuszendingen dien je zelf een postzegel te kopen, wat goedkoper is dan €5,95.
  • Stuur de zending naar Het Betere Merk, Columbusweg 4F, 4462 HB Goes.
  • Zodra wij de zending hebben ontvangen, verwerken wij deze binnen 1-3 werkdagen.
  • Je kunt een artikel eenmaal per order omruilen voor een grotere of kleinere maat. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourformulier.

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding).

De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Het retourneren van de producten zijn voor kosten van de koper. Je kunt zelf kiezen via welke bezorgdienst je wilt retourneren. Een indicatie van de retourkosten is brievenbuspost                 

€ 3,32/€4,95 en pakketpost € 5/€ 8,25.

Klachtenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.
Stuur een e-mail naar: info@hetbeteremerk.nl
Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging.
Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Omtrent het herroepingsrecht.

 De consument kan de koop binnen 14 dagen ontbinden en heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden. Daarnaast dient de webshop een door de wetgever verstrekt modelformulier aan te bieden waarmee de consument van zijn koop kan afzien. De consument is niet verplicht het modelformulier in te vullen. De consument kan ook op andere manieren de overeenkomst ontbinden.

Copyright Het Betere Merk
2024
envelopeusercartphone-handsetlocationarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram